17. mai meny

Velkommen til 17. Mai feiring på Restaurant Eik Annen Etage.

I anledning nasjonaldagen har vi komponert en

smakfull 3-retters meny:


Dampet grønn asparges
med luftig hollandaise, grillet vårløk og ramsløk
(M, E)

Sancerre André Dezat et Fils
Glass kr 130 / flaske kr 695

****

Lettrøkt laks
med nykål og smørsaus med fermentert selleri
(F, M, E)

Chablis Domaine Long-Depaquit
Glass kr 130 / flaske kr 695

****

Jordær
med vaniljeis og brunostkaramell
(M, E)

Moscato D`Asti fra Prunotto
Glass kr 110 / flaske kr 495

Tre retters meny kr 595

 

Barnemeny

Grillet kylling
med med erter og gulrøtter
(M, Sel)

****

Jordær og vaniljeis
(M, E)

To rettes barnemeny kr 195

 

(Allergener: M = melk, Hv = hvete, Sel = selleri, F = fisk, B = bløtdyr, E = egg)

 

Vi tar i mot gjester fra

kl 12:00 – 14:30
kl 12:30 – 15:00
kl 1300 – 15:30

eller

kl 16:00-18:30
kl 16:30-19:00
kl 17:00-19:30

eller

kl 20:00-22:30

Klikk her for å booke bord